4.1.12

2012'ye nasıl girdik? ve sonrası

vallahi diyecek pek de şey yok. girdik. kimin kime girdiğini takribi 360 gün sonra yani tam bir çemberi oluşturmanın civarında görebileceğiz-açısal bazda değil bizimki.
2012'de teoman müziğe geri dönsün. amorti çıkmadı, 500 tlyi bir rakamla kaçırdım, olabilir. bunları sineye çekerim. ama bari teoman dönsün. çok mu zor?
yeni yılın ilk gününü yine küçük parkta geçirdik. değişen bir şey olmadı. trivia oynadık. şimdi de ikinci günündeyiz. neticede saat 00.49 yani. evet.
akşam saat 7 civarı akşamdan da değil dünden kalma kızlar geçtiler. çünkü aklı olan o havada mini etek, parlak ince kaçık çorap, topuklu ayakkabı giyip üstüne mont da almamazlık etmez. ikisinin görünürlerde çantası da yoktu. kim bilir başlarına ne geldi. kurduk.
hava oldukça soğuk, trafik hala sıkışık, her yer anababa günüydü. sanırsın forum'da yılın ilk günü her şey bedava.
altı üstü dünya isa'nın doğumundan bu zamana bir kez daha döndü. (isa'dan önce de dönüyordu gerçi.) biz de abarttık. tek bir şişe bira içtik. ama 5.30'da eve döndük. var öyle şeyler.
ve şahsen çok içen insanlara kahkaha attığımdan onlardan daha sarhoş gözükmüş olabilirim.
işte böyle durgun, komik, acıklı, heyecanlı, sürprizli, muzır, çirkin, zevkli, acılı yani hayatın tam da kendi gibi bir şekilde yeni yıla girdik. zaten hep öyle değil midir?

2 yorum:

  1. Pek güzel anlatmışsın yahu. Ben nasıl girdiğimi anlatmak bile istemiyorum :) hihiih

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok kötü de değildi herhalde ama benim hayal gücüme kalacaksa ohooo :D

      Sil